usi-interior-exterior.ro
Usi exterior

Producator de usi pentru exterior: Usi Exterior cu profile Jansen izolate termic, Usi exterior din inox, Usi din sticla pentru exterior, Usi sticla Lacobel.
Conbinatia dintre materiale precum sticla, inox sau granit asigura o rezistenta incredibila usilor fabricate de catre firma noastra. Aceste materiale pe langa faptul ca sunt foarte rezistente atat la intemperii cat si la trafic intens sunt recomandate de orice arhitect ca fiind cele mai frumoase si de bun gust materiale.
Datorita faptului ca usile de exterior din inox sunt sudate atat la imbinari cat si la balamale, nu se folosesc prinderi in suruburi care cedeaza dupa o perioada de timp, uslie noastre se poate spune ca rezista o viata fara sa fie vorba de exagerare!
Profilele inox JANSEN AG ELEVETIA sunt cele mai bune profile din lume pentru usi exterior cu geam termopan. Aceste profile sunt special proiectate pentru a rezista foarte bine la toate tipurile de intemperii (sunt efectiv indestructibile). Din punct de vedere al raportului termic acestea sunt si izolate cu punte de rupere intre partea de profil de la exterior si partea de profil de la interior astefel caldura, frigul sau condensul raman la exterior!
Daca chiar ne dorim cel mai bun raport calitate pret pentru o usa de exterior, acesta este solutia perfecta. Platesti odata pentru o viata!


usi sticla automate exterior

usa sticla exterior

amortizor usa exterior

usi exterior-vitrina

usi sticla exterior

usi inox exterior

usi inox sticla exterior

detaliu balama inox

usa intrare inox

usi exterior din inox

usa inox interior

usi inox exterior

usa intrare termopan

usi inox exterior

usi exterior

detaliu profil toc

usi inox exterior

usi exterior

windfang

detaliu usa Jansen

vitrina sticla inox

 


 

Jansen AG
Jansen AG este o companie independenta cu sediul in Oberriet, Elveţia. Ea a fost fondată în 1923 şi astăzi are în jur de 750 de persoane, din care 650lucrează în Elveţia şi alte 100 in Dingelstädt, Germania.
Profile usi din inox
Janisol din oţel inoxidabil: investiţii in economisirea energiei pentru generaţiile viitoare. Aceste profile foarte subţiri, izolate termic din oţel inoxidabil 1.4401 sunt solutia pentru orice tip de proiect eco.
Geam Termopan
Geam termopan colorat in masa
Geam cu suprafata reflectiva
Geam termopan antiefractie
Geam termopan LOW E
Geam termopan antiglont
Geam mat, decorativ sau tip vitraliu
Accesorii Usi
Grupul DORMA are aproximativ 6500 de angajaţi şi a închis anul fiscal 2009/10, cu un volum de afaceri de 856,4 Mill. EUR. Astăzi DORMA este unul dintre furnizorii mondiali din industria uşii.
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Cookies?